Wij maken financiële zaken heel persoonlijk

De kern van Financial Boardroom Amsterdam wordt gevormd door een groep ervaren en hoogopgeleide mannen en vrouwen die u graag adviseren. Met een scherpe en optimistische kijk op de wereld, staan zij klaar om u te helpen met uw financiële zaken. Op een persoonlijke en professionele manier. Wij stellen onze mensen dan ook graag aan u voor.

Peter
Peter HofmanPartner / fiscalist

Peter is een enthousiaste vakman die zich naar zijn cliënten committeert om in iedere situatie een pragmatische oplossing te vinden die past bij de wensen van de klant en die is gegrond op een gedegen fiscale

Leon
Léon HoeksemaPartner / accountant

Léon heeft altijd het beste voor met zijn klanten, het geeft hem een heel goed gevoel als hij iemand verder heeft kunnen helpen. Van hem kun je een hoge mate van betrokkenheid verwachten.

Brian
Brian SpaansAccountant

Brian is een financial specialist met 8 jaar ervaring als openbaar account en 8 jaar ervaring als accountant in business. De kennis is met name opgedaan in de hospitality en middelgrote organisaties met internationale activiteiten

Martijn
Martijn RamaekersFiscalist

Martijn adviseert bij veel voorkomende fiscale werkzaamheden, met name op het gebied van fiscaal (her)structuringen, internationaal belastingrecht, estate planning en vastgoed.

Unknown
Eugene ValdinkAssistent accountant

Eugene heeft twee keer een half jaar stage gelopen op de audit afdeling bij EY. Deze ervaring heeft hem veel bijgebracht over financiële administratie binnen het MKB.

Doaa
Doaa HusseinAssistent accountant

Doaa verricht ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de financiële, crediteuren- en debiteurenadministratie van Financial Boardroom Amsterdam en diverse cliënten.

Unknown
Giovanni KuhurimaIT & Assistent accountant

Studeert momenteel Accountancy & Control aan de Universiteit van Amsterdam in combinatie met zijn baan bij Financial Boardroom Amsterdam.

Financial Boardroom Amsterdam brengt de adviseurs van uw financiële toekomst aan één tafel. Zowel online als op locatie. Bij ons hebt u altijd te maken met een vaste adviseur of team van adviseurs die is ingevoerd in uw financiële dossier.

PERSOONLIJK

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, u krijgt altijd toegang tot een professional die precies weet hoe uw financiële situatie in elkaar zit.

VEILIG

Wij zorgen ervoor dat uw gegevens veilig en vertrouwelijk worden opgeslagen door middel van moderne en veilige encryptie en laten deze regelmatig testen.

BETROUWBAAR

Onze adviseurs beschikken over de juiste opleidingen en ervaringen en zijn altijd op de hoogte van de laatste wet en regelgeving.

Belastingadviseurs & accountants aan één tafel

Wij bespreken graag wat Financial Boardroom Amsterdam voor u kan betekenen.