Wij maken financiële zaken heel persoonlijk

De kern van Financial Boardroom Amsterdam wordt gevormd door een groep ervaren en hoogopgeleide mannen en vrouwen die u graag adviseren. Met een scherpe en optimistische kijk op de wereld, staan zij klaar om u te helpen met uw financiële zaken. Op een persoonlijke en professionele manier. Wij stellen onze mensen dan ook graag aan u voor.

Peter
Peter HofmanPartner / fiscalist

Peter is een enthousiaste vakman die zich naar zijn cliënten committeert om in iedere situatie een pragmatische oplossing te vinden die past bij de wensen van de klant en die is gegrond op een gedegen fiscale

Leon
Léon HoeksemaPartner / accountant

Léon heeft altijd het beste voor met zijn klanten, het geeft hem een heel goed gevoel als hij iemand verder heeft kunnen helpen. Van hem kun je een hoge mate van betrokkenheid verwachten.

Bert
Bert WiedijkHoofd Aangiftepraktijk

Bert heeft ruime ervaring als belastingadviseur, financieel planner en estate planner bij een internationale Family Office.

Jasper
Jasper BiermanSenior fiscalist

Jasper heeft veel multinationals geadviseerd over met name het internationale belastingrecht en de Nederlandse vennootschapsbelasting.

Reinier
Reinier van MeerbekeAccountant

Reinier vindt het belangrijk om een goede relatie op te bouwen met zijn klanten en een trusted advisor voor hen te worden die hen adviseert op het gebied van accountancy.

Arco
Arco de VriesFiscalist

Arco heeft zich ontwikkeld tot een fiscalist met een sterke focus op estate planning. Door zijn notariële achtergrond weet hij de weg te vinden in het adviseren over vermogensoverdracht, vermogensstructurering, huwelijkse voorwaarden en (levens)testamenten.

Brian
Brian SpaansAccountant

Brian is een financial specialist met 8 jaar ervaring als openbaar account en 8 jaar ervaring als accountant in business. De kennis is met name opgedaan in de hospitality en middelgrote organisaties met internationale activiteiten

Hester
Hester BeekAangiftemedewerker

Hester is gedreven om een kwalitatief goede aangifte op te stellen waarbij zij de belangen van haar cliënten niet uit het oog verliest.

Martijn
Martijn RamaekersFiscalist

Martijn adviseert bij veel voorkomende fiscale werkzaamheden, met name op het gebied van fiscaal (her)structuringen, internationaal belastingrecht, estate planning en vastgoed.

Tim
Tim van der WerffIT & Security officer

Tim heeft meer dan 5 jaar ervaring met Apple, Linux en (virtuele) hosting. Hij begeeft zich daarnaast met eenvoud door de diverse besturingssystemen. Zijn focus ligt op de beveiligingsaspecten van diverse IT-toepassingen.

Titian
Titian SchiopuAssistent accountant

Titian fungeert als sparringpartner voor zowel de klanten die hij bedient en de collega’s waar hij nauw mee samenwerkt.

Laura
Laura Reemst Financieel medewerker

Laura heeft een brede ervaring op diverse financiële administraties zowel logistiek-, internationaal- als vastgoedadministraties.

Jenny
Jenny HeemskerkOffice Manager

Jenny is enthousiast, verzorgend en leergierig. Zij stelt alles in het werk om cliënten perfect te verzorgen en de interne organisatie van het kantoor op rolletjes te laten verlopen.

Financial Boardroom Amsterdam brengt de adviseurs van uw financiële toekomst aan één tafel. Zowel online als op locatie. Bij ons hebt u altijd te maken met een vaste adviseur of team van adviseurs die is ingevoerd in uw financiële dossier.

PERSOONLIJK

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, u krijgt altijd toegang tot een professional die precies weet hoe uw financiële situatie in elkaar zit.

VEILIG

Wij zorgen ervoor dat uw gegevens veilig en vertrouwelijk worden opgeslagen door middel van moderne en veilige encryptie en laten deze regelmatig testen.

BETROUWBAAR

Onze adviseurs beschikken over de juiste opleidingen en ervaringen en zijn altijd op de hoogte van de laatste wet en regelgeving.

Belastingadviseurs & accountants aan één tafel

Wij bespreken graag wat Financial Boardroom Amsterdam voor u kan betekenen.